Inaya Oakroot (Fd. Cesilia Ekroth)

Det är möjligt för alla människor att medvetet skapa sin resa här på Jorden. Sedan begynnelsen av mitt liv har det varit min utforskning, drivkraft och mission att tränga in i den allra djupaste sanningen av vad livet på Jorden gömmer i sin starka livsenergi. Friheten och begränsningen av vår möjlighet att följa vår inre längtan och manifestera den.

Under 30 år som konstnär och tenniscoach, med resor i världens olika kulturer, fattigdom och rikedom, samt 10 år under skyddad identitet tillsammans med ung dotter, har utforskningen av människan och livet på jorden varit i centrum. Att se varje kulturs avgränsningar, som alla skapar olika verkligheter, och kreativt överleva där alla gamla dörrar var stängda, har lett till en större frihet. Drivkraften att få det vackra och sanna i människan att vara i sin fulla kraft fick mig sedan att jobba som kreativ strateg och ledarcoach i näringslivet, i organisationer och på universitet och driva egna utbildningar och assylboende. Den stora releasen i mitt sökande kom med skrivandet av boken LIV – Allting avgörs innan det börjar, som ledde mig till djupare logisk förståelse av olika dimensioner av verklighet, hjärtats intelligens, tankevärldens vidd och deras sammankoppling med våra kroppar. Hur all verklighet skapas och transformeras. Alltings sammanhang på energinivå och Jordens densitet och osynliga lagar. Tydligt och logiskt visar den på att världen är i så stor förändring att det enda vi kan lita på är vår inre röst och att kultivera den. Efter att ha givit ut den på engelska och sedan ett mer lättläst budskap i ”DRÖMTILLSTÅND – där du skapar ditt liv” insåg jag att vår inpräntade idé om verkligheten är starkare än jag förstod och att den har tagit bort delar av människans kraft att manifestera sitt önskade liv. Det behövdes något mer.

Ljudhealing blev ett steg till att läka på energinivå och frigöra mänsklig potential att följa sitt högre medvetande, och jag började skapa cirklar och retreats för att dela och förlösa medvetandet till handling. Nu när Soul Realignment har kommit med tidens mogenhet, är jag tacksam att ha förberett mig till att kunna förmedla den stora transformation den öppnar upp för. Ibland kan det behövas rening av platsen vi bor eller verkar på och Soul Realignment gör också det möjligt. Jag är djupt tacksam över hur världen öppnar sig nu och möjliggör så många vägar för människan att leva ut sin unika själ.

Vår studio IdéLagret, i Karlevi på Öland.

Beställ online

Här kan du beställa böckerna direkt från oss och frakten är enligt postens taxa: 66:-  för ”Drömtillstånd” och för frakt över den vikten: 99:-. Betalning sker i förskott via SWISH och information om hur betalningen genomförs kommer i orderbekräftelsen.

[contact-form-7 id=”296″ title=”Beställningsformulär”]