Utbud

Ljudhealing

Ljudfrekvenser är alltings essens. Alla balanser och obalanser, all materia och all natur har sin unika vibration, med dess ljud, och med ljud kan vi skapa resonans i kroppen. I den här sessionen kombineras Tibetansk skål, Gongs, sjungande kristallskålar, trumma och röst till att föra våra kroppar till större balans och läkning. Även kristaller och andra frekvenser används när det påkallas. Varje session startar med en coachande handledning där du som tar emot healingen först landar i det medvetandet som kan förvalta ljudhealingens fortsatta verkan. Det gör att dina tre intelligenser; hjärnan, hjärtat och kroppen fortsatt vibrerar enstämmigt.

De högfrekventa ljuden för den latenta kraften inom personen till självläkning och själv-uttryck. Den rena energi gör sig hörd, förmedlar och förlöser. Under transformationen får vi oftast tillgång till vad den rena energin vill berätta, och vi förankrar medvetandet i en visualisering efter en stunds vila.
Vårt energifält förtätas, vilket förlänger läkningsprocessen till att fortsätta efter sessionen. Det innebär att du rekommenderas att inte ha något inplanerat de närmsta timmarna efter behandlingen och att du tar med dig en vattenflaska och helst vistas i naturen under den närmsta tiden. Naturen kommer att fortsätta processen.

Kostnad: 1200:-
Tid: 1,5h


Mediationsworkshops

Sessionen startar med guidad meditation som speglar innehåll i böckerna LIV och Drömtillstånd.

Skålarnas frekvenser balanserar våra chakran, och ger oss kontakt med vår kraft och kärlek djupt inne i oss själva. Kreativiteten, som är nyckeln för att kunna leva ett liv i retreat mitt i en kaotisk omgivning, är nästa steg. Livets naturliga flöde. En dörröppning för inre lycka.
Du kommer att få använda din röst som självläkning och kroppens förmåga att flöda sitt medvetande bortom den vår hjärna ofta har tillgång till. Akvarellfärgens kvalitet att synligt röra sig i vatten likt naturens växtkraft leder vårt skapande bortom kritikerns låsningar.
Dagen blir vår gemensamma skapelse, där allas ökade frekvenser ger varandra flöde att skapa våra unika liv, med en världsbild som ser bortom gamla begränsande föreställningar.

Du kan beställa alla våra erbjudanden hos dig och då kommer vi fram till pris, upplägg och tid.
Eller fråga efter datum som du vill att de ordnas och du blir den som skapar att den blir av på IdéLagret på Öland.

Pris för halvdag 700:- och för heldag 1100:-


Guidad meditation

Under spelning på sjungande kristallskålar, tibetanska skålar, Gongs och trumma förs deltagarna in i sitt djupare vetande och läkning. (Även med bildspel där den formen passar).
Den guidade meditationen speglar innehåll i böckerna LIV och Drömtillstånd och följs upp med samtal när det efterfrågas.

  


Retreats

Se under event.

Beställ online

Här kan du beställa böckerna direkt från oss och frakten är 65 :- oavsett antal böcker. Betalning sker i förskott via SWISH och information om hur betalningen genomförs kommer i orderbekräftelsen.

LIV - Allting avgörs innan det börjar
200:-
Drömtillstånd - Där du skapar ditt liv
150:-